Op 18 mei jl. hebben we het feestje gevierd in verband met het startmoment bouw. Maurice Groten heeft met een bijzondere bouwhandeling op grote hoogte het startmoment gemarkeerd. Tijdens de toespraken verraste wethouder Pieter Meekels de aanwezigen met een hoopvolle boodschap.
In zijn speech memoreerde de wethouder dat de gemeente Sittard-Geleen een forse bijdrage doet aan de bouwkosten en dat die bijdrage uiteindelijk wordt betaald door de inwoners van de gemeente. Verder zegde hij nogmaals toe zijn uiterste best te doen om de bouw van de gymzalen mogelijk te maken.
Na de toespraken van Maurice Groten en Pieter Meekels was het moment aangebroken om de starthandeling te verrichten. Voorzien van veiligheidsvest, schoenen, helm en handschoenen werd Maurice “op niveau” gebracht door een hoogwerker. Met toegewijde aandacht heeft hij vervolgens een start gemaakt met het slopen van een muur die nog overeind stond.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd nagekaart en vooruit gekeken naar ons nieuwe gebouw. Aanwezig waren, naast vertegenwoordigers van alle locaties van de school, ook vertegenwoordigers van gemeente, buurtplatform, ontwerpteam en aannemer.

Bekijk hieronder de galerij. Klik door de galerij heen met de pijltoetsen.