School- en klassenfuiven

Natuurlijk worden er voor jullie ook feesten georganiseerd. School moet niet alleen leerzaam maar ook leuk zijn! De feesten worden vaak gehouden in discotheek de Mondial in Beek. Er zijn aparte feesten voor de onderbouw en voor de bovenbouw. De laatste tijd worden de feesten voor de leerlingen van alle locaties gezamenlijk georganiseerd.

Wanneer de school een school- of klassenfeest organiseert, ontvangen jullie (ouders) altijd vooraf bericht. Dan weten jullie hoe laat het begint en hoe laat het feest afgelopen is.

Als je in het examenjaar zit, heb je grote kans dat je naar het galabal kunt. Velen van jullie hebben geweldige ideeën om op zo’n origineel mogelijke manier naar het feest te komen.
In vorige jaren kwamen leerlingen per paard en wagen, sportwagen (Ferrari’s en Porche’s), oldtimer, brandweerwagen, politiewagen, motor, antieke fiets, kinderfietsje, graafmachine, etc. In het fotoalbum zijn daar nog genoeg voorbeelden van de vinden. Ook wat betreft kleding sloven jullie je echt uit: baljurken, cocktailjurkjes, smokings, kostuums, enz. De meesten van jullie nemen een vriend of vriendin mee. Dat is natuurlijk je eigen keuze. Het is ook wel eens voorgekomen, dat een leerling voor het gala het meisje van zijn oudere broer ‘leende’. Dat is pas echte broederliefde!
Het moet geweldig zijn, om zo je studie op het DaCapo College af te kunnen sluiten.